Voit lukita sähköskootterin noudattamalla muutamia vaiheita:

  1. Etsi turvallinen paikka: Etsi paikka, joka on hyvin valaistu ja muiden nähtävissä, kuten pyöräteline tai määrätty skootterin pysäköintialue.
  2. Käytä lukkoa: Käytä korkealaatuista lukkoa, kuten U-lukkoa tai ketjulukkoa, kiinnittääksesi skootterisi paikallaan olevaan esineeseen, kuten pyörätelineeseen tai tienviittoon. Varmista, että pujotat lukon skootterin rungon ja mahdollisuuksien mukaan pyörien läpi, jotta on vaikeampi varastaa sähköpotkulauta.
  3. Lukitse skootterin ohjaustanko: Jos skootterissasi on lukittava ohjaustanko, varmista, että kytket sen päälle, jotta joku ei pääse helposti ohjaamaan skootteria pois.
  4. Irrota akku: Jos olet huolissasi varkausvaarasta, voit myös irrottaa akun skootteristasi ja ottaa sen mukaasi, kun et käytä skootteria.


Seuraamalla näitä vaiheita voit varmistaa, että sähköskootterisi on turvallisesti lukittu ja että sen varastaminen on vähemmän todennäköistä.

Miten lukita sähköpotkulauta ja miksi

Miksi sähköpotkulauta kannattaa lukita?

Sähköskootterin lukitseminen on tärkeä askel sijoituksesi suojaamisessa ja sen varmistamisessa, että sitä ei varasteta. Voit lukita skootterin kunnolla noudattamalla useita vaiheita:

Ensinnäkin on tärkeää löytää turvallinen paikka pysäköidä skootterisi. Etsi paikka, joka on hyvin valaistu ja muiden nähtävissä, kuten pyöräteline tai skootterin pysäköintialue. Tämä vaikeuttaa varastamista huomattavasti.

Kiinnitä seuraavaksi skootterisi laadukkaalla lukolla paikallaan olevaan esineeseen, kuten pyörätelineeseen tai tienviittoon. U-lukko tai ketjulukko on hyvä valinta, koska ne ovat tukevia ja vaikeasti rikkoutuvia. Varmista, että pujotat lukon skootterin rungon ja mahdollisuuksien mukaan pyörien läpi, jotta jonkun on vaikeampi varastaa skootteri.

Jos skootterissasi on lukittava ohjaustanko, muista kytkeä se päälle, jotta joku ei pääse helposti ohjaamaan skootteria pois. Tämä lisätty suoja voi auttaa ehkäisemään mahdollisia varkaita ja vaikeuttamaan skootterisi varastamista.

Jos olet erityisen huolissasi varkausvaarasta, voit myös irrottaa akun skootteristasi ja ottaa sen mukaasi, kun et käytä skootteria. Tämä estää ketään voimasta käynnistää skootteria ja ajaa sitä, vaikka he pystyisivät avaamaan sen lukituksen.

Mitä hyötyä on sähköpotkulaudan lukitsemisesta?

Sähköskootterin lukitsemisella on useita etuja. Ensinnäkin se auttaa suojaamaan sijoitustasi ja estämään sinua joutumasta vaihtamaan skootteria, jos se varastetaan. Se voi myös antaa sinulle mielenrauhan, kun tiedät, että skootterisi on turvassa, kun et käytä sitä. Lisäksi skootterin lukitseminen turvalliseen paikkaan voi auttaa estämään onnettomuuksia ja loukkaantumisia, sillä se varmistaa, että sähköpotkulautaa ei jätetä paikkaan, jossa se voi olla vaaraksi muille.

Kaiken kaikkiaan sähköskootterin lukitseminen on yksinkertainen mutta tärkeä askel skootterisi turvallisuuden varmistamisessa. Noudattamalla yllä kuvattuja vaiheita voit suojata sijoituksesi ja varmistaa, että skootterisi on turvassa, kun et käytä sitä.

EcoWheels verkkokaupasta löydät jo valmiiksi varkaudenestolla varustetut sähköpotkulaudat

Vsett malliston sähköpotkulaudoissa on käytössä fiksu korttiavain tekniikka jonka avulla pidät skootterisi turvassa etkä joudu kantamaan painavia lukkoja mukana. 

NFC-korttiavain

Kukaan ei saa käyttää Vsettiäsi ilman lupaasi!

Ainoastaan Vsettin sähköskoottereissa mallimme on varustettu NFC-varkaudenestoavaimella.

Techlife malliston sähköpotkulaudat ovat kortin sijan valinneet perinteisemmän tavan turvata laadukkaat sähköpotkulaudat. Sisään rakennettu varkaudenesto auttaa pitämään skootterin turvallisesti paikallaan kun olet kaupassa, koulussa yms…

Sähköpotkulaudat