Tutustu tyylikkäimpiin uutuuksiin!

Etsitkö parasta sähköpotkulautaa? Sähköpotkulautojen suosio on jatkuvasti kasvanut viime vuosien aikana, ja vuosi 2024 ei ole ollut poikkeus.

Uudet teknologiset innovaatiot, muotoilun päivitykset ja entistä paremmat ominaisuudet tekevät tästä vuodesta erityisen jännittävän niille, jotka harkitsevat sähköpot

Kannattaako sähköpotkulauta ostaa vai vuokrata?

Sähköpotkulautojen vuokraus on yleistynyt kaupungeissa ympäri maailmaa, ja monille se on ensimmäinen kosketus tähän liikkumismuotoon. Mutta kun harkitaan pitkäaikaista käyttöä, herää kysymys: onko järkevämpää ostaa oma lauta vai jatkaa vuokraamista? Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa.

Ostamisen helppous yllättää

Vaikka sähköpotkulaudan ostaminen voi tuntua suurelta sitoumukselta, siinä on monia etuja. Ensinnäkin, omistamalla laudan, sinulla on vapaus käyttää sitä milloin haluat, ilman että sinun tarvitsee huolehtia vuokra-ajoista tai -kustannuksista. Toiseksi, kun lauta on oma, voit mukauttaa sitä omien tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan – voit esimerkiksi lisätä lisävarusteita tai tehdä muita muutoksia.

Sähköpotkulaudan omistamisen hyvät puolet:

 • Vapaus: Oma lauta on aina käytettävissäsi.
 • Mukauttaminen: Voit muokata ja päivittää lautaasi haluamallasi tavalla.
 • Kustannussäästöt: Pidemmällä aikavälillä oma lauta voi olla edullisempi kuin jatkuva vuokraaminen.
 • Jälleenmyyntiarvo: Lautasi voi myydä eteenpäin, kun haluat päivittää uudempaan malliin.

Sähköpotkulaudan omistamisen huonoja puolia:

 • Alkukustannukset: Iso kertasijoitus voi tuntua raskaalta.
 • Huolto ja ylläpito: Sinun on itse huolehdittava laudan huollosta ja mahdollisista korjauksista.
 • Säilytys: Tarvitset tilan laudan säilyttämiseen.

Vuokraamisen plussat ja miinukset

Vuokrauksessa on toki omat etunsa, kuten se, että ei tarvitse huolehtia laudan huollosta tai säilytyksestä. Lisäksi, jos käytät laudan vain satunnaisesti, vuokraaminen voi olla taloudellisesti järkevämpää. Toisaalta, jatkuva vuokraaminen voi pitkällä aikavälillä tulla kalliimmaksi kuin oman laudan ostaminen.

Sähköpotkulaudan vuokrauksen hyvät puolet:

 • Joustavuus: Voit vuokrata laudan vain silloin, kun tarvitset sitä.
 • Ei huoltokustannuksia: Vuokrausfirma huolehtii laudan kunnossapidosta.
 • Ei sitoutumista: Ei tarvitse murehtia laudan jälleenmyyntiarvosta tai päivittämisestä.
 • Kokeileminen: Voit testata eri malleja ennen mahdollista ostamista.

Sähköpotkulaudan vuokrauksen huonot puolet:

 • Kustannukset: Jos käytät laudaa usein, vuokraaminen voi tulla kalliiksi.
 • Saatavuus: Halutessasi laudan voi olla, että lähin vuokrauspiste on varattu.
 • Rajoitukset: Vuokralaudoissa voi olla käyttörajoituksia, kuten nopeusrajoituksia tai alueellisia rajoituksia.
 • Vastuu vahingoista: Vahingon sattuessa saatat joutua maksamaan korvauksia.

Mitä otat huomioon ennen sähköpotkulaudan ostamista?

Sähköpotkulaudan hankintaan liittyy useita näkökulmia, jotka kannattaa huomioida ennen kuin päättää mikä on paras sähköpotkulauta itselle. Ensimmäisenä tulee miettiä laudan käyttötarkoitusta. Onko se tarkoitettu päivittäisiin työmatkoihin, satunnaiseen vapaa-ajan liikkumiseen vai ehkä molempiin? Tähän liittyen nopeuden ja tehon merkitys korostuu. Mäkinen maasto ja pidemmät matkat vaativat enemmän tehoa ja suurempaa nopeutta, kun taas lyhyemmät siirtymät kaupungissa saattavat toimia maltillisemmilla spekseillä.

Budjetti on myös oleellinen osa sähköpotkulaudan ostopäätöstä. Mieti, kuinka paljon olet valmis käyttämään lautaan rahaa. On syytä muistaa, että usein laadukkaampi ja kestävämpi lauta voi olla alkuinvestointina kalliimpi, mutta pitkässä juoksussa taloudellisesti kannattavampi. Katso ensin ominaisuuksia päätä vasta sitten, mikä on sinulle paras sähköpotkulauta.

Sähköpotkulaudan ostamisessa kannattaa ottaa huomioon myös akun kantama. Mikäli laudalla on tarkoitus liikkua pidempiä matkoja, tulee akun kestää yhdellä latauksella riittävän kauan. Laudan rakenteellinen kestävyys ja säänkestävyys ovat myös tärkeitä tekijöitä, erityisesti jos aiot käyttää lautaasi vuoden ympäri.

Paras sähköpotkulauta 2023

Akkuteknologia ja kantama helpottavat arkiliikkumista

Akkuteknologia on yksi merkittävimmistä sähköpotkulautojen ominaisuuksista, jotka päivittyvät vuosi vuodelta. Useimmissa nykyaikaisissa sähköpotkulaudoissa käytetään litiumioni-akkuteknologiaa, ja syystä. Ne ovat tunnettuja tehokkuudestaan ja pitkäikäisyydestään ja yleensä paras sähköpotkulauta sellaisen sisältääkin.

Sähköpotkulaudan akun kapasiteetti eli kantama määrittää, kuinka pitkälle laudalla voi ajaa yhdellä latauksella. Tämä on erityisen tärkeää, jos käytät lautaa päivittäin, esimerkiksi työmatkoillasi. Samalla kun pohdit akun kapasiteettia, on hyvä ottaa huomioon myös latausaika. Kuinka nopeasti lauta saadaan ladattua käyttövalmiiksi on keskeinen tekijä, jos aiot käyttää sitä tiuhaan.

Nopeus ja teho ovat avainasemassa sähköpotkulaudan käytössä

Sähköpotkulaudan nopeus ja teho ovat ominaisuuksia, jotka määrittävät aika pitkälti laudan käyttökokemuksen. Korkeamman tehon ansiosta voit nauttia sulavammasta ajokokemuksesta, ja se mahdollistaa myös suuremman nopeuden. Erityisesti mäkisessä maastossa tai kun kuljetat enemmän tavaraa mukanasi, huomaat tehon merkityksen.

Laudan huippunopeus taas vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti voit liikkua paikasta toiseen. Joissakin kaupungeissa on kuitenkin määritelty sähköpotkulaudoille maksiminopeus, joten on tärkeää valita lauta, joka noudattaa näitä rajoituksia. Nopeuden ja tehon lisäksi on syytä muistaa myös, että korkeampi teho ja suurempi nopeus voivat kuluttaa akkua nopeammin.

Muista painoraja ja sähköpotkulaudan kantavuus

Jokaisella sähköpotkulaudalla on määritelty maksimipainoraja, ja se on tärkeää ottaa huomioon. Ylittämällä laudan suositellun painorajan voi vaarantaa sekä laudan että itsensä. Laudan kantavuus määrittää, kuinka paljon painoa se pystyy kantamaan. Tämä ei koske ainoastaan kuljettajan painoa, vaan tavaroita joita haluat kuljettaa mukana.

Kun valitset laudan, joka vastaa painosi ja tarpeidesi mukaista kantavuutta, varmistat laudan pitkäikäisyyden ja turvallisen käytön. Varmista myös, että lauta on rakennettu kestämään sääolosuhteet, joissa aiot sitä eniten käyttää, jotta sen rakenne ei heikkene ennenaikaisesti.

Sähköpotkulaudan lisävarusteet: valitse sään mukaan!

Sähköpotkulautojen lisävarusteet voivat tehdä ajokokemuksesta mukavamman ja turvallisemman, erityisesti kun otetaan huomioon vaihtelevat sääolosuhteet. Sadekelin varusteisiin kuuluvat esimerkiksi vesitiiviit suojukset ja liukuesteteipit, jotka parantavat otetta märkänä päivänä.

Kylminä talvipäivinä lämmitetyt kahvat voivat tehdä ajamisesta mukavampaa. Yöllä ja hämärissä ajamista varten on saatavilla erilaisia LED-valoja ja heijastimia, jotka parantavat näkyvyyttäsi ja tekevät sinusta helpommin havaittavan muille tielläliikkujille.

Tiesithän nämä asiat sähköpotkulautojen turvallisuudesta?

Turvallisuus on yksi tärkeimmistä asioista, kun puhutaan liikenteestä. Sähköpotkulaudat eivät ole poikkeus. Monissa onnettomuuksissa syy on ollut riittämättömässä liikennekoulutuksessa tai laiminlyödyissä turvallisuusvarusteissa.

Kypärän käyttö on ehdottoman suositeltavaa, ja joissain maissa ja kaupungeissa se on jopa pakollista. Myös polvisuojat ja kyynärsuojat voivat olla hyvä lisävaruste, erityisesti aloittelijoille. Jarrujen ja valojen säännöllinen tarkastus sekä laudan yleinen huolto varmistavat, että lauta toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla ja on turvallinen käyttää.

Uusimmissa sähköpotkulaudoissa on myös aivan uudenlaista turvallisuusteknologiaa, joka pitää lautasi turvassa varkauden varalta. Esimerkiksi Vsett 8 -sähköpotkulaudassa ja sitä uudemmissa versioissa on NFC-korttiavain, jonka ansiosta kukaan ei saa käyttää sähköpotkulautaasi ilman lupaasi.

Parhaat sähköpotkulaudat 2024 – EcoWheelsin mallisto

Mikä on paras sähköpotkulauta 2024? Vuosi 2023 on tuonut mukanaan monia uudistuksia sähköpotkulautamarkkinoille. EcoWheels on tunnettu laadukkaista tuotteistaan, ja tämän vuoden mallisto ei ole poikkeus. Myöskään hinnat eivät ole liian suuria, sillä sähköpotkulautojen hinnat vaihtelevat alkaen muutamasta sadasta eurosta maksimissaan vain pariin tuhanteen euroon.

Yhdistelemällä parhaimpia tuotemerkkejä kuten Techlife ja Vsett, EcoWheelsin sähköpotkulauta 2024 mallisto tarjoaa kuluttajille luotettavia ja tyylikkäitä vaihtoehtoja!

Techlife vai Vsett? Tiedä nämä asiat tuotemerkeistä!

Kun pohdit sähköpotkulautamerkin valintaa, Techlife ja Vsett ovat varmasti merkkejä, jotka tulevat vastaan. Molemmilla merkeillä on omat vahvuutensa:

 • Vsett tunnetaan innovatiivisista ratkaisuistaan, kestävyydestään ja modernista muotoilusta. Heidän lautojensa hallintajärjestelmät ovat intuitiivisia ja monipuolisia, mikä tekee ajamisesta entistä nautinnollisempaa. Vsettin akkuteknologia on myös huippuluokkaa, mikä takaa pidemmän kantaman ja nopeamman latausajan.
 • Techlife tunnetaan kestävyydestään ja erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan, sillä hyvän sähköpotkulaudan voi saada vain muutamalla sadalla eurolla. Heidän lautojensa suunnittelussa painotetaan erityisesti käytännöllisyyttä ja pitkäikäisyyttä ja niiden kompakti rakenne tekee siitä helposti kotona säilytettävän sähköpotkulaudan.
 • Molemmissa hyvää on se, että laitteissa on vähintään 44-tason IP-luokitus, joka tekee näistä sähköpotkulaudoista oivalliset joka säähän.
 • Huomioithan, että sähköpotkulaudan huippunopeus on 25 km, kun sitä käytetään rajoittimella – oli kyse sitten mistä tahansa mallista. Tämä on yleensä suurin sallittu nopeus.

Hinta-laatusuhde

Sähköpotkulaudan hankinnassa ei tulisi katsoa pelkästään hintalappua, vaan myös mitä sillä saa, sillä paras sähköpotkulauta koostuu eri ominaisuuksista. Hinta-laatusuhteen huomioiminen tarkoittaa laudan teknisten ominaisuuksien, kestävyyden, turvallisuuden ja brändin maineen yhdistämistä hankintahintaan. Tässä suhteessa sekä Techlife että Vsett ovat erinomaisia vaihtoehtoja, mutta jokaisen kuluttajan on tarkasteltava omia tarpeitaan ja budjettiaan valintaa tehdessään.

Toinen lauta sopii toiselle

Vaikka monet sähköpotkulaudat näyttävät samankaltaisilta, jokainen malli ja merkki on suunniteltu erilaisia käyttäjäryhmiä ja tarpeita varten. Joillekin nopeus on tärkeintä, kun taas toiset arvostavat enemmän kantamaa tai mukavuutta. EcoWheelsin laaja valikoima tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen ja makuun. Esimerkiksi Techlife X5 sähköpotkulauta voi olla paras sähköpotkulauta lapselle hintansa ja ominaisuuksiensa riittävyyden puolesta.

Vsett sähköpotkulauta vertailu

Kun etsinnässä on paras sähköpotkulauta, Vsett-mallin vaihtoehdot nousevat vertailussa kärkikahinoihin. Tässä EcoWheelsilla myynnissä olevat sähköpotkulaudat, joiden joukosta löydät nopeutta, uutta teknologiaa ja tyyliä!

Vsett 10+ sähköpotkulauta

 • Hinnat: 1,249.00€ – 2,690.00€
 • Huippunopeus: Jopa 75 km/h
 • Ajomatka: Jopa 65 km matkan yhdellä latauksella
 • Jousitus: Edistynyt Spring-R-jousitusteknologia edessä ja takana
 • Turvallisuus: NFC-korttiavain varkauksien estämiseen ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut
 • Tehokas moottori: Kaksi harjatonta 1400 W:n moottoria

Tässä on malliston nopein sähköpotkulauta! Vsett 10+ yhdistää huippunopeuden, pitkän kantaman ja edistyneet turvaominaisuudet erittäin kilpailukykyiseen hintaan, tehdäkseen siitä yhden vuoden 2023 halutuimmista sähköpotkulaudoista ja on hyvä valinta varsinkin kokeneemmalle sähköpotkulautailijalle.

-25%
1,699.002,490.00

Vertaa hintaa myös tähän sähköpotkulautamalliin: Kaabo Wolf Warrior 11 hinta 3 299€ (ei myynnissä EcoWheelsilla).

Vsett 9+ ja 9 sähköpotkulauta

 • Hinta: 1,573.00€ – 1.799.00€
 • Huippunopeus: 50 km/h tai 45 km/h
 • Ajomatka: Jopa 70 km tai 60 km yhdellä latauksella
 • Jousitus: Edistynyt Spring-R-jousitusteknologia edessä ja takana
 • Turvallisuus: NFC-korttiavain varkauksien estämiseen ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut
 • Moottori: Kaksi harjatonta 650 W moottoria.

Kumman sähköpotkulaudan tahansa valitset, Vsett 9+ tai Vsett 9, löydät hyvään hintaan tyylikkään vaihtoehdon, jolla kuljet pitkän matkan paikasta toiseen. Vsett 10+ verrattuna tämä voi olla pitkämatkalaiselle parempi vaihtoehto, sillä moottorin teho ei syö akkua niin paljoa, kuin tehokkaampi veljeksensä tekee.

-22%
Alkuperäinen hinta oli: 1,799.00€.Nykyinen hinta on: 1,399.00€.
-17%
Alkuperäinen hinta oli: 1,573.00€.Nykyinen hinta on: 1,299.00€.

Vsett 8+ ja 8 sähköpotkulauta

 • Hinta: 1,099.00€ – 1.199.00€
 • Huippunopeus: 40 km/h
 • Ajomatka: Jopa 70 km tai 50 km yhdellä latauksella
 • Jousitus: Edistynyt Spring-R-jousitusteknologia edessä ja takana
 • Turvallisuus: NFC-korttiavain varkauksien estämiseen ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut
 • Moottori: Kaksi harjatonta 600 W moottoria.

Vsett 8+ ja Vsett 8 sähköpotkulaudat ovat ominaisuuksiltaan lähes samanlaisia, mutta Vsett 8+ kulkee parikymmentä kilometriä enemmän yhdellä latauksella. Tässä mallissa hinta-laatusuhde on oivallinen kaupunkiliikkujalle, sillä akun kesto on loistava – vaikka huippunopeudessa tingitäänkin. Todennäköisesti kaupungissa ei tarvitse suurempaa nopeutta kuin rajoittimen 25 km / h. Ehkä se on paras sähköpotkulauta aikuiselle?

-15%
Alkuperäinen hinta oli: 1,119.00€.Nykyinen hinta on: 949.00€.

Techlife sähköpotkulauta vertailu

Paras sähköpotkulauta voi löytyä myös Techlifen mallistosta, joka on suunniteltu hintansa puolesta lähes jokaiseen kotitalouteen ja erilaisille käyttäjille.

Techlifen mallistosta löytyy laadukkaat verrokit esimerkiksi seuraaville malleille:

 • E-Wheels E2S v2 2023
 • E-Wheels E2S V2 PRO ja E2S V2 lite sekä E2S v2 MAX
 • Xiaomi Mi Electric Scooter 1s

Techlife X8 ja X8S sähköpotkulauta

 • Hinta: 1.590.00€ – 1,949.00€
 • Huippunopeus: 60 km/h
 • Ajomatka: Jopa 80 km tai 60 km yhdellä latauksella
 • Kompaktisuus: Innovatiivinen turvajärjestelmä, jonka avulla kokoat sähköpotkulaudan kasaan 3 sekunnissa.
 • Moottori: Kaksi harjatonta 1000 W napamoottoria, joiden huipputeho hetkellisesti jopa 3200W.

Jos hakee laadukasta sähköpotkulautaa, Techlife X8S tai Techlife X8 voivat olla hyvä sähköpotkulauta kaupunkiliikkujalle! Mikäli kukkaro antaa myöden, X8S:aa on tituleerattu jopa sanoilla ”markkinoiden paras sähköpotkulauta” – joten sillä kelpaa ajaa!

-12%

Sähköpotkulaudat

Techlife X8 sähköpotkulauta

Alkuperäinen hinta oli: 1,797.00€.Nykyinen hinta on: 1,590.00€.

Sähköpotkulaudat

Techlife X8S sähköpotkulauta

1,949.00

Techlife X7 ja X7S ja X7 LITE sähköpotkulaudat

 • Hinta: 1,399.00€ – 1.690.00€
 • Huippunopeus: 60 km/h tai 50 km/h
 • Ajomatka: Jopa 80 km tai 60 km yhdellä latauksella
 • Kompaktisuus: Innovatiivinen turvajärjestelmä, jonka avulla kokoat sähköpotkulaudan kasaan 3 sekunnissa.
 • Moottori: Kaksi harjatonta 1000 W napamoottoria, joissa huipputeho ulottuu 1600 W:n.

Mikäli etsii todella kilpailukukyistä sähköpotkulautaa hinnan ja ominaisuuksien puolesta, ei tarvitse katsoa X7 – mallistoa kauempaa. Tästä onkin puhuttu, että se voi olla jopa paras sähköpotkulauta kaupunkin. Tutustu sähköpotkulautoihin tuotesivuilla.

-14%

Sähköpotkulaudat

Techlife X7 sähköpotkulauta

Alkuperäinen hinta oli: 1,450.00€.Nykyinen hinta on: 1,249.00€.
-13%
Alkuperäinen hinta oli: 1,399.00€.Nykyinen hinta on: 1,219.00€.

Techlife X6 sähköpotkulauta

 • Hinta: 999.00€
 • Huippunopeus: 45 km/h
 • Ajomatka: Jopa 40 km yhdellä latauksella
 • Kompaktisuus: Innovatiivinen turvajärjestelmä, jonka avulla kokoat sähköpotkulaudan kasaan 3 sekunnissa.
 • Moottori: Kaksi harjatonta 600 W napamoottoria, joissa huipputeho 800W.

Techlife X6 sähköpotkulaudalla voi ajaa paikasta toiseen helposti kaupungissa, kuten muillakin malleilla – mutta siinä ei välttämättä ole niin paljon erikoisominaisuuksia. Voidaan siis todeta, että X7 tai X5 malliston -hinnat ovat tässä tapauksessa kilpailukykyisempiä, sillä niissä on hieman paremmat ominaisuudet lähes samaan tai edullisempaan hintaan.

-20%

Sähköpotkulaudat

Techlife X6 sähköpotkulauta

Alkuperäinen hinta oli: 999.00€.Nykyinen hinta on: 799.00€.

Techlife X5 ja X5S sähköpotkulauta

 • Hinta: 649.00€ – 739.00€
 • Huippunopeus: 35 km/h
 • Ajomatka: Jopa 45 km yhdellä latauksella
 • Hyvä iskunvaimennus: Tässä mallistossa on kaksinkertainen takaiskunvaimennin.
 • Kompaktisuus: Innovatiivinen turvajärjestelmä, jonka avulla kokoat sähköpotkulaudan kasaan 3 sekunnissa.
 • Moottori: Kaksi harjatonta 600 W napamoottoria, joissa huipputeho 800W.

Techlife X5 on todennäköisesti paras halpa sähköpotkulauta aloittelijalle, ja siinä on yllätykseksi pitkä kantama X6:een verrattuna. Mikäli haluaa tehdä valinnan Techlife X5S ja ja X5 -mallin välillä, X5 sopii lyhyille matkoille ja X5S akkunsa puolesta, koska liikut sillä jopa 45 kilometriä yhdellä latauksella.

-10%

Sähköpotkulaudat

Techlife X5 sähköpotkulauta

Alkuperäinen hinta oli: 720.00€.Nykyinen hinta on: 649.00€.

Sähköpotkulaudat

Techlife X5S sähköpotkulauta

739.00

EcoWheelsilta myös Techlife-sähköpotkulautojen varaosat

Ei enää huolta, kun potkulaudassasi ilmenee ongelmia. EcoWheels tarjoaa kattavan valikoiman varaosia Techlife-sähköpotkulautoihin. Olipa kyseessä renkaat, akut tai muut osat, löydät ne meiltä!

Osta sähköpotkulauta EcoWheelsilta!

Kun etsit luotettavaa ja kestävää sähköpotkulautaa, EcoWheels on oikea valinta. Meidän laajasta valikoimasta löydät juuri sinulle sopivan potkulaudan – oli tarpeesi mikä tahansa.

Kuten aiemmasta vertailusta voit huomata, malleja on jokaiseen lähtöön ja löydät vaihtoehdon monelle kalliimmalle sähköpotkulaudalle, joita kilpailijamme myyvät.

Takuu 12kk jokaiselle sähköpotkulaudalle

Haluamme, että voit luottaa ostokseesi. Siksi tarjoamme kaikille myymillemme sähköpotkulaudoille 12 kuukauden takuun. Akuissa on myös 6kk takuu. Olet meille tärkeä, ja haluamme taata sinulle huolettomia kilometrejä!

Sähköpotkulauta suoraan kotiovelle

Unohda monimutkaiset noutoprosessit tai pitkät toimitusajat. Tilaa EcoWheelsiltä ja saat sähköpotkulaudan suoraan kotiovellesi nopeasti ja vaivattomasti.

Mikäli haluat aiheesta tietää, lue lisää sivustomme usein kysytyt kysymykset -osiosta täältä.