Usein kysytyt kysymykset:

Kuljetuksen hinta riippuu paketin koosta, kaikki yli 1500 euron arvoiset tilaukset toimitetaan Suomen raiojen sisällä veloituksetta kotiovellesi saakka. Pienemmät paketit toimitetaan lähimpään Postin tai Matkahuollon pisteeseen: hinta 3 – 30€ riippuen tilauksen painosta*

Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä. 

Myymme tuotteita myös muualle Eurooppaan, näin pystymme tarjoamaan kuluttajille saman laadun entistä edullisemmin.

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen päätuotteille (sähkökulkuneuvot) 5 – 10 arkipäivää ja varaosille ja tarvikkeille 2 – 4 arkipäivää. Tuotekohtainen toimitusaika ilmoitetaan aina tuotesivulla.

Kun olemme lähettänyt tuotteen voit tiedustella meiltä seurantakoodia jonka avulla näet missä pakettisi liikkuu.

Kaikilla Ecowheels.fi myymillä uusilla tuotteilla on 12 kuukauden laitetakuu joka koskee laitteen mahdollisia valmistusvirheitä. Kulkuneuvojen akkujen takuu on 6 kuukautta.

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä verkkokaupassa. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme [email protected].

Ecowheels.fi ei itse huolla sähköpotkulautoja vaan takuuhuollot hoidetaan yhdessä tuottajan kanssa Euroopassa ja / tai Suomessa sijaitsevien yhteistyökumppaneiden avulla. Tarkempia tietoja huoltoon liittyvistä kysymyksistä: [email protected].